Sayfalar

11 Aralık 2011 Pazar

Ankara'da Güzellik


Ankara'nın bakımlı kadınlarına seslenmek istiyorum bu yazımda. Bir de 4-5 sene önce Ankara'ya ilk geldiğimde yaşadığım bir sorundan da bahsedeceğim. 
Hiç bilmediğiniz bir şehre uzun süreli kalmaya geldiğinize, neyin nerede olduğunu öğrenmeniz, şehre alışmanız epey zaman alır. Tabii yanınızda size rehberlik edecek biri yoksa. Ben genelde Ankara'yı benim gibi, Ankara dışından gelen insanlarla birlikte öğrendim. Ki daha çoğu kısmını öğrenemedim. 
Peki, güzellik salonlarına, kuaförlere giden biri, yeni bir şehre taşındığında kendine uygun güzellik salonunu nasıl bulur? Sadece yeni gelenler için geçerli değil aslında bu sorun. Ankara'ya gelmeden önce yıllardır yaşadığım İzmir'de de yeni bir yer aradığımda benzer zorluğu yaşıyorum. 
Neyse lafı fazla uzatmayayım, şehri size tanıtacak, rehberlik edecek birini bulamayabilirsiniz, evet. Ama Ankara'nın güzellik salonlarını size tanıtacak, rehberlik edecek siteyi buldunuz. http://www.ankaradaguzellik.com/

Sadece kadınlar için değil, erkeklerin de bakım ihtiyacını karşılayacak kuaförlerin, salonların adresleri, telefon numaraları ve web siteleri bu rehberde mevcut. Rehber ise oldukça pratik, ihtiyaç duyduğunuz hizmeti veren merkezleri kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, güzellik ipuçları, blogger'lardan gelen yazılar gibi birçok yararlı bilgiye de bu siteden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca, bu güzellik salonlarını kullanan kişilerin yorumlarını okuyabilir, kendi yorumlarınızı da bırakabilirsiniz. Yorumlar gerçekten çok yardımcı oluyor. Bu nedenle gittiğiniz güzellik merkezleri hakkında olumlu-olumsuz yorumlarınızı bırakmanızı öneririm.

Ankara'da Güzellik'i twitter'dan takip etmek için buraya tıklayın.


1 yorum:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails