Sayfalar

2 Aralık 2011 Cuma

Al Ya Da Kendin Yap / Buy Or DIY

Bir şey almayacak olsam bile internette on-line alış veriş sitelerine bakmayı çok severim. Yepyeni fikirler verir bana. Bu fikirlerden bazılarını sizle paylaşmak istedim.

Even when I don't think I'll buy something, I do spend lots of time surfing online web shops. I get many new DIY ideas and now I'm sharing some of them with you
Bunu yapmak için ihtiyacınız olan şey 3 farklı renkte ip ve birkaç küçük kolye ucu. İsterseniz kolye uçlarını örgünüzün arasına sıkıştırabilirsiniz, böylece yerlerinden oynamazlar. Gerisi yaratıcılığınıza kalmış, bunlardan birkaç tane yapıp hepsini birlikte taktığınızda çok hoş durduğunu söyleyebilirim.

To do this, you'll need 3 strands of threads of different colour and some charms. You can also place the charms between the threads so that they don't move. You can do more of these and stack them. There are lots of possibilities, the only thing you need is imagination.
Tam olarak aynısını elde edebilir misiniz bilmiyorum. Fakat bir kurdele alıp ondan birçok fiyonk yapıp önce fiyonkları birbirine dikip sonra da kolyenizde zincir yerine kullanacığınız kurdelenize bu fiyonkları dikebilirsiniz. Birkaç büyük inci görünümlü boncuğu da bu fiyonklara dikip benzer bir kolyeye sahip olabilirsiniz.

I don't know if you can do the very same thing but by creating some bows using a ribbon and sewing them together and then sewing some big pearls to those bows, you can have a similar necklace. Then you'll need to sew the ribbon bows to the ribbon you'll use as a cord for your necklace.



Bu postumdaki son fotodaki saç bandında kullandığım gibi düz, siyah, ince bir lastikten olan bir saç bandının üzerine güller dikerek ya da yapıştırarak (slikon tabancası uygun olacaktır sanıyorum) buna benzer bir saç bandı elde edebilirsiniz. Gül yerine başka çiçekler de kullanabilir, daha küçük çiçekler seçerek daha az iddialı bir aksesuar da yaratabilirsiniz.

 You can use a headband that is thin and black like the headband on the third photo in this post, then sew or glue (I guess using a glue gun will be better) roses on it. You can use different types of flowers, or you can choose to use smaller flowers to make it look simpler. 

Bugünkü kendin-yap'ların hepsi Asos'tandı. Başka sitelerden yeni fikirler edindikçe onları da sizlerle paylaşacağım, izlemede kalın :)

Today's DIY's were all from Asos. I'll be sharing more ideas from other webshops, so stay tuned :) 


4 yorum:

  1. çok şekerlerr çok beğendim güzel paylaşım:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Yapımları çok kolay ama sonuçlar ne kadar şık ve zevkli olmuş. Hepsi çok güzel paylaşım için teşekkürler.
    Çeşnici Handan/Alternatif Mutfak

    YanıtlaSil
  3. nice blog what about following each other..?

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails