Sayfalar

10 Kasım 2012 Cumartesi

Rossmann Alışverişi- Rossmann Haul


Merhaba hepinize!!
Bu alışvverişi yapalı biraz oldu aslında. Essence- snow white koleksiyonu hala duruyor mudur bilmiyorum o yüzden. Şu solda gördüğünüz alterra'nın renkli nemlendiricisi oluyor. Dediğim gibi alışveriş biraz eski, o nedenle kullandım ben bunu. Ama ne yazık ki, ne zaman kullansam ertesi birkaç gün boyunca sivilce sorunu yaşadım. Halbuki çok övülmüş, çok sevilmişti. Ben de sevdim cildimde bıraktığı hissi ve görüntüyü ama işte...  Aslında iyi bir ürün Öko-test sonuçları gördüğünüz gibi çok iyi. Ama cildim kuru olmasına rağmen bana iyi gelmedi pek ne yazık ki, benim cildime iyi gelmeyen bir şeyler var içinde sanırım. Belki kışın iyice soğuk havalarda kullanabilirim. Fiyatı oldukça uygun zaten, hani denemeye değebilir bence 12-13 tl civarındaydı.  Essence ojeyi kısa zaman içinde kullanıp burada paylaşacağım. Snow white  törpüyü de pek sevdim, arkasında da pamuk prenses var :) Şimdilik bu kadar... Yorumlarınızı bekliyorum, öpüldünüz!

Hi everyone!!
It's been a while since I bought these. I don't know if Snow White collection of essence is still sold. 
So, what you see on the left is the tinted moisturiser of Alterra. As I made this haul a while ago, I had the chance to use it. However, whenever I used it, I had pimples on my skin the next day! Many people made really good comments on this product. I also liked the feeling and the look of it on my skin. As you can see its öko-test results are very good. But it really didn't work well for my skin, even if i've got a dry skin, I guess there's something in it that kinda irritates my skin. Maybe I can try to use it again on really cold winter days, when my skin gets really dry. Its quite inexpensive, so it might be worth giving it a try. It costs about 6 euros. 

I'll swatch the essence nail polish as soon as I can. I liked the snow white nail file a lot. At the back of the file, there's Snow White :) That's all for now.. I'm waiting for your comments. xoxo!

3 yorum:

  1. ilk defa duyuyorum ilginç bir ürüne benziyor :)

    bu arada bloğumda çekiliş var. seni de beklerim :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2012/11/cekilis-mango-canta.html

    YanıtlaSil
  2. o nemlendırıcıyı bı blogda ben de okuyup cok heveslenmıstım almayayım en iyisi. o ojeyı cok sevıceksın :D

    YanıtlaSil
  3. bilmiyorum gerçi bana özel bir alerji de olabilir, dediğim gibi bir de kışın en kurutucu günlerinde denemeyi planlıyorum :) Oje çok hoşuma gitti, yarına süreyim diyorumm artık bakalım :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails