Sayfalar

22 Mart 2012 Perşembe

Flormar M07 ve M03 Farlar / Flormar Eyeshadows in M07 and M03 Reviews and Swatches


Flormar'ın bu mat farlarını çok seviyorum ben, günlük kullanıma çok uygun, blending/ karıştırma fırçasıyla çok az bir miktar,  alıp göz kapağımda dağıtıyorum, daha doğrusu fırçayı çok çok hafifçe değdiriyorum farın üstüne, çünkü baya iyi renk veren farlar bunlar. Bir de maskara sürüp çıkıyorum. Göz kapağım düşük olduğu için çok belirgin göz kalemini kendime yakıştırmıyorum, onun yerine hafif ve mat bir farı dağıtınca daha hoş duruyor gibi geliyor bana :)

Gece için de biraz daha yoğun uygulanarak daha dramatik bir görünüm elde edilebilir. Kaş kemiği/crease dediğimiz bölgede gölgelendirme amaçlı da kullanılabilirler. 


I love these matte eyeshadows from Flormar. I just take a little bit of these on my blending brush, apply it on my eyelids and blend. I add some mascara, and I achieve a natural day time look.

They are also good for a night look. You can apply it more intensely to achieve a dramatic look. These shadows are really well pigmented. But they also give you the opportunity to apply them really lightly.

for swatches:
Swatch'lar için:





2 yorum:

  1. Keşke bir de fotoları çekmeden önce farların ambalajlarını temizleseydin ;) Kötü bir görüntü olmuş .

    YanıtlaSil
  2. haklısın aslında, makinenin ekranında pek belli olmuyordu, bilgisayara atınca farkettim ben de, artık bir dahaki sefere :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails