Sayfalar

14 Şubat 2012 Salı

Rossmann Alışverişi/ Rossmann Haul


Saat yönünde sıralayacak olursam:

1. Rival De Loop Far Bazı: Bunun hakkında duyduğum övgülerin ardından gidip bir alayım dedim, farın rengini oldukça belirgin hale getiriyor, tamam ama ne yazık ki, normalde çizgilere dolmayan farlarımı bile çizgi çizgi yaptı gözkapağımda 1-2 saat içinde! Belki asıl övgü toplayan "young" seriden değil de normal seridendir diye düşünüp avutuyorum kendimi. Normal seride far bazı var mı onu da bilmiyorum gerçi ya :) 3,90 tl olması lazım fiyatı. 

2. Isana Tıraş Bıçağı: Uygun fiyatlı tıraş bıçağı arayanlara tavsiye edebilirim, 2,5 tl.

3. Isana Ağda Bantları: 20 adet çıkıyor içinden. Ben memnunum, yapısı Sesu'nunkine benziyor. 9,90 tl.

4. Isana Deodorant: Yine piyasa göre oldukça uygun fiyatlı bir ürün. 2,5 tl . Ben memnunum genel olarak kendisinden. Bir de içerik listesinde zararlı olduğu düşünülen alüminyum yok. :)

5. Alterra Göz Kremi : Genç ciltler için. İçerik listesini görmeniz lazım, doğal yağlar ve doğal özlerden oluşuyor. Ufacık bir damla bütün göze yetiyor. Çok mucize beklemeyin, amacınız göz çevrenizi nemlendirmekse yeterli olacaktır, ama kırşıklık, morluk gibi sorunlar için pek bilemeyeceğim. 15 tl.

6. Rival de Loop oje: Turquoise Mistery, yazısı yakında geliyor. 3,5 tl .

7. Rival de loop Nail Polish Strips: Krem rengi üzeri dantel desenli. Her paketten 14 tane çıkıyor, tırnak boyunuza uygun olanları seçip kullanıyorsunuz. Deseni görünce dayanamadım aldım, yakın zamanda deneyip paylaşmayı planlıyorum. 4 tl

What I bought (clockwise)

1. Rival de Loop Eye Shadow Base: I had read lots of positive reviews about this, and with its price around 2 euros, I decided to give it a try. Well, it does really emphasise the colour of the eyeshadow, really defines it, however it does crease, a lot! After 1-2 hours all my eyeshadow had creased! And normally I don't have any trouble with that eyeshadow, I had worn it lots of times and it had never creased like that! Well this one's from "young" product line, maybe there's another eyeshadow base in the normal line which doesn't crease. 

2. Isana Razor For Women : A good cheap razor. around 1,5 euros.

3. Isana Wax Strips: I find these quite useful. It's cheaper than most of the wax strips in the market. around 5 euros.

4. Isana Deo Spray: Doesn't contain Alluminum, which is considered to be hazardous to human health. 1,5 euros.

5. Alterra Eye Cream: This one's for young skin. It's filled with natural oils and extracts. Doesn't contain harsh chemicals. With its price around 6 euros, I totally recommend it. But don't expect a miracle. It's a good, hydrating eye cream. I don't know if it can help reduce dark circles or wrinkles.

6. Rival de Loop Nail Polish: Turquoise Mistery, a post about this will be on my blog soon. 1,5 euros.

7. Rival de Loop Nail Polish Strips: I really like the lace design on it, I'll try it soon and share my thoughts about it with you. 2 euros.

3 yorum:

  1. far bazı ve göz kremi yorumunu merakla bekliyorum.İsana deoların aliminyum içermediğini ögrenmem güzel oldu hiç dikkat etmemiştim.

    YanıtlaSil
  2. far bazı nasıl?yazmamıssın

    YanıtlaSil
  3. 1. sırada kendisiyle ilgili yorumum, dediğim gibi, çizgilere pek dolmayan farlarım birkaç saat sonra çizgiye doldu bununla ne yazık ki, ama farın rengini belirgin hale getirme konusunda başarılı, kuru gözkapaklarında işe yarayabilir.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails