Sayfalar

25 Ocak 2010 Pazartesi

Blusche cosmetics farlar



Flaşsız çekim:


soldan sağa renkler: aruban, old rose, coal black, baby pink, baby blue.
coal black eyeliner olarak tasarlanmış. ama toz formda. Eyeliner fırçasıyla toz halinde de sürseniz yeterince belirgin oluyor, fakat suyla kullanımda likit eyeliner etkisi yapıyor. Baby pink mat, beyaza çok yakın bir lila-pembe renk. Altlarına baz uygulamıyorum fakat yine blusche cosmetics'ten aldığım "peach" kapatıcıyı uyguluyorum. Çok kalıcı bir makyaj, tazeleme ihtiyacı kesinlikle duymadan bütün gün sapasağlam yerinde duruyor. Benim farlar altına ne sürersem süreyim mutlaka göz kapağımdaki çizgilerin arasında toplanırdı. Bu farların altına bir şey sürsem de sürmesem de böyle bir sorunu yok.
Flaşlı çekim:



Artılar:
1-İlk artısı mineral oluşu. Ve çoğu ünlü mineral markalar gibi "bismuth oxychloride" içermeyişi. Bu madde doğal olmasına rağmen birçok kişide alerjik reaksiyona, tahrişe ve cilt kuruluğuna yol açmakta. Benim bol alerjili gözlerimde bile bu makyajla yatsam dahi en ufak alerji, kızarıklık, kaşınma yapmadı. Zaten sitesinde de yazıyor bu makyajla uyuyabilirsiniz diye:)
2- Altına baz, kapatıcı, fondöten uygulamasanız bile kesinlikle göz kapaklarındaki çizgilerde birikme yapmaması.
3- Kalıcılığı. Suyla birkaç kez yıkadığınızda bile şekli bozulmadan, yeni sürdüğünüz haliyle kalıyor. Eyeliner'da hafif bir dağılma oluyor. Ama bu gerçekten hafif yani o halinizle rahat bir şekilde sokağa çıkabilirsiniz.
Eksileri:
1- Toz halinde olması bazıları için eksi sayılabilir fakat bu durum bende fondötende sorun yaratsa da farda bir sorun olmadı. Yine de alkolle pressleyebilirsiniz.
2- Renkler pastel ve açık. Tabii bu benim renk seçimimden de kaynaklı. Dolayısıyla çok belirgin değiller. Suyla rahatlıkla belirginleştirilebilirler ve kalıcılıklarını kaybetmezler. Aslında bu biraz artı da sayıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails