Sayfalar

31 Aralık 2012 Pazartesi

NOTD- Yılbaşı manikürü! - New Year's Eve Mani!

Merhaba hepinize, yılın son günü ve son postu!alessandro 12+ pastel 312 (new year glitter) kullanarak yılbaşı için böyle bir manikür yaptım.

Hepinize mutlu yıllar!!

Hi everyone, the last day and the last post of the year!  I made a "new year's eve mani" using alessandro 12 and pastel 312 (ner year glitter). 

Happy new year to you all!! 

30 Aralık 2012 Pazar

NOTD Essence- 23 Sundancer



Merhaba, yeni bir oje postuyla karşınızdayım!! Bence tam hardal rengi bu oje, fotoğrafta daha tatlı sarı gibi çıkmış rengi. Tek katta bile oldukça opak olan bir renk, ama ben iki kat uyguladım. Kolay da kuruyor, çabuk da bozulmuyor. Bu renklerde bir oje arıyorsanız Gratis'e bir uğrayın derim.

Hi everyone! Here's another nail polish post. This is exactly a mustard yellow color, it's actually more mustard than it is shown on the photo. Only one thick coat is enough to get an opaque coverage, yet I'm wearing two coats here. Dries fast, doesn't chip quickly. If you're looking for a colour like this, I'd totally recommend essence.

19 Aralık 2012 Çarşamba

Kuru ciltlerden ve yorgun ayaklardan kurtulalım! -- Let's get rid of dry skin and tired feet!!


Malum kış epey geldi, ciltler kurumaya başladı, hele zaten kuru olan ciltler... Neyse efendim, benim de topuklarım kurumaya çatlamaya başlamıştı ki, Rossmann'da bu fırçayı buldum, hem masaj yapıyor hem de peeling. Üzerine biraz duş yağı damlatıyorum ben. Benim kullandığım L'occitane huile de douche amande. Isana'nın da vardı sanırım, daha uygun fiyatlı bir şey arayanlar için. Bu duş yağını döktüğüm fırçayı hafifçe ıslatarak köpürtüyorum ve dairesel hareketlerle masaj yapıyorum yaklaşık . özellikle ayak tabanınızda bunu yaptığınızda öyle bir rahatlatıcı etkisi var ki. Ben her ayağıma birer dakika yapıyorum ve o topuğumda başlayan kuruluk da geçti buna başladım başlayalı. Her banyoda yapmaya çalışıyorum, yorgunluğa da çok iyi geliyor. Topuklu ayakkabının içinde yorulan ayaklara güzel bir çözüm. 


As the winter has shown itself, our skin is starting to get dry, not to mention the already dry skins... And my heels had started to get really dry, but then I discovered this brush at Rossmann, it massges and exfoliates. I use showe oil with this, and the one I use is L'occitane huile de douche amande. Isana also has a shower oil, it is less pricy. I put the shower oil on the brush and foam it with a little water and then massage my feet with circular movements for about a minute for each foot. It has such a relaxing effect. And I completely got rid of the dryness on my heels after I started using this. It is also very good for tiredness. A very good solution for the feet that get exhausted in high heel shoes. 



11 Aralık 2012 Salı

Gratis Alışverişi- Gratis Haul


Merhaba hepinize! Yine bir alışveriş postuyla karşınızdayım, şu Balm Jovi paleti öğrendiğim günden beri kendisiyle aşk yaşıyordum uzaktan uzaktan, bu ay theBalm ürünlerinde %30 inidirim olunca kaçırmayayım artık dedim. 40 tl'ye paleti aldım. O kadar beğendim ki, bir tane daha alasım var! Onun dışındakilerin çok ayrıntılı yazılacak bir yani yok,Çoğunluğu doğal olan içeriğinden dolayı makyaj çıkarma konusunda acı badem sütünü tercih ediyorum. Fa deodorantı gerçekten uzun süredir beğenerek kullandığımı söyleyebilirm sadece, rexona'nın bu serisiniyse ilk kez deneyeceğim. essence oje bugün tırnaklarımda, bugün-yarın da blog'ta olacak! BalmJovi paleti de sizler için swatch'layıp eklemeyi düşünüyorum. Ha bir de Body Care Spa'nın kayısılı el kremini aldım, kokusu bana Gucci Rush'ı anımsatıyor, sevenleri varsa haber vereyim dedim :)  Kendinize iyi bakın!!

Hello everyone! Here's another haul post, I've had fallen in love with this BalmJovi pallette when I first saw it on the internet. As there is a 30% discount on TheBalm products in Gratis this month, I bought this without delaying it any further. I liked it too much, and I'm thinking of buying another one! The other things I bought are just regular stuff. I prefer the bitter almond milk when cleaning my makeup ( the white bottle with a green cap on the right) as most of its ingredients are natural.  I can say that I've been using this Fa deo for a long time, and I really like it. I haven't tried the Rexona one yet. Essence nail polish is now on my nails and will be on the blog in a day or two! I'm planning to swatch the BalmJovi pallette and put it on the blog for you. And I'd like to add that the smell of the Bodycare spa handcream (apricot ) reminded me of Gucci Rush a lot, I wanted to tell it for the fans of that perfume. Take care!! xoxo

6 Aralık 2012 Perşembe

Yarışma &Ufak bir rica vol.2 - A competition & A little favour vol.2


Günaydın hepinize!!

herteldenguzellikler.blogspot.com Blogu olarak aşağıdaki kombinle Kombin Yarat Kombin Kazan'da yarışmaktayım. Facebook yarışma albümündeki linkim: http://on.fb.me/YGRfeY

Kombinimde seçtiğim ürünler:

Elbise: İpekyol Elbise IW6120002037 SIYAH (1V1Y) - 249,50 TL
Topuklu Ayakkabı: Duygu Ergör Siyah Gold Gova Deri Ayakkabı (Trendyol) - 179,99 TL
Çanta: Batik Portföy 3KA61K8238209 SARI (1V1Y) – 49,90 TL
Küpe: Chiccy Truva Küpe CEX-03E-8810 (Trendyol) - 12,99 TL
Bileklik: YC Trend Bileklik (Markafoni) – 14,99
Ruj: Clarins Rouge Prodıge Longue Tenue113 (1V1Y) - 61,00 TL
Oje: Cd Rouge Dior Vernis 871 XmasInt11 (1V1Y) - 59,00 TL
Parfüm: Emperio Armani Elle Parfüm edp 50 ml (Markafoni) - 109,99 TL

Toplam Kombin Degeri: 737,36 TL



http://on.fb.me/YGRfeY bu linke tıklayıp beğen'e basarsanız çoook mutlu edersiniz beni. Oy veren herkese şimdiden çook teşekkür ediyorum, öptüm :)

Good morning everyone!!

I've joined a contest for the best look for the New Year's Eve. And the image above is the look I submitted. I'd be really happy if you could go to this link: http://on.fb.me/YGRfeY and hit the "like" button. I'd like to thank everyone who "likes" my look on facebook. xoxo :)

5 Aralık 2012 Çarşamba

NOTD- Rapsodi 18


Merhaba, bugün parıltılı açık pembe bir oje var tırnaklarımda, hafif metalik izlenimi veriyor, çok sevdim ben rengini, aynı rengin tam metaliğini bulsam onu da almak isterim. 2 kat var burada. Rapsodi ojeler cidden kolay kuruyor, oje kurutucu kullanma gereği duymadım bile!

Hi, today I'm wearing a light pink shimmery nail polish, it looks kinda metallic, too. I really loved this colour, if I can find a completely metallic version of this one, I'll totally buy it :) I've used 2 coats, Rapsodi brand nail polishes dry quite fast, I didn't even feel the need to use a nail polish dryer!




4 Aralık 2012 Salı

Sonbahar makyajı böyle olur- That's what I call a fall makeup


Leighton Meester'ın bu makyajı tam sonbaharlık. Bordo rujların hakimiyeti bu sonbahar zaten tartışılmaz, açık eflatun renkte belli belirsiz sürülen farlar, hafif bir bronzer ve maskarayla tamamlanan bu makyaja bayıldım. Daha az parlak bir bordo rujla günlük olarak da kullanılabilir. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bu makyajı benim kadar beğendiniz mi ve gündüz böyle bir makyaj uygular mıydınız? Yorumlarınızı bekliyorum. Öpüldünüz. :)

This makeup look of Leighton Meester fits perfectly for this fall. The popularity of the red wine lips can not be argued, the light purple eyeshadow applied very softly, a little bronzer and mascara completes the look and I love it. It can be applied for the day with a less glossy lip colour. And what do you think about the look? Did you like it as much as I did and would you wear such a make up for the day? I'm waiting for your comments. xoxo



3 Aralık 2012 Pazartesi

Beautysante alışverişi - Beautysante haul


Merhaba hepinize, İzmir Alsancak'ta yeni açılmış bir mağaza Beautysante. Ama aynı zamanda kapatmak üzereydi, onun yerine artık bir indirim mağazası olmaya karar vermişler, iyi de yapmışlar. İşte ben de oraya gitmişken bu gödrüklerinizi aldım.

Hi everyone! Beautysante is a newly opened store in İzmir Alsancak. And it was also about to shut down, but I heard that they decided to become something like a "discount store", which is very fortunate! And I bought the following from there:

Stilla sheer pressed powder refill (şeffaf pudra) -light - 9,90 tl

True gold concealer (kapatıcı)-  light -9,90 tl

Stilla smooth skin moisture powder foundation refill shade e (nemlendirici pudra fondöten)  -9,90 tl

Golden rose oje / nail polish 216

Classics & gia paris bronzlaştırıcı mendiller ücretsiz idi.

Classics & gia paris self tenning wipes were freebies!

Ürünlerin swatchları ve ürünler hakkında detaylı yorumlar yakında blogda olacak!

Swatches and detailed reviews of the products will soon be on my blog!!


2 Aralık 2012 Pazar

DIY- Eski hırkadan snood - Snood/infinity scarf from old jacket



Merhaba, yeni bir kendin yap projesi ile karışınızdayım. Bakalım artık kullanmadığım bu bordo hırkadan nasıl bir şey ortaya çıkarmışım?

Hi, today I have a new Do-it-yourself project for you. Let's see what I made out of this unused dark red jacket of mine...

1 Aralık 2012 Cumartesi

Ufak bir rica... A little favour...


Merhaba!! Sizden ufak bir ricam olacak.. Arkadaşım Life Before Work Travel'ın yarışması için bir video yaptı. Çok güzel, yaratıcı ve eğlenceli olmuş bence... Siz de bu linkten videoyu izleyip, beğenirseniz oy verebilir misiniz? Son gün 12 Aralık, her gün 1 oy verme hakkınız var. Oy verenlere şimdiden çooook teşekkürler :)


Hi everyone!! I'd like to ask you to do a little favour for me. My friend shot a video for the Life Before Work Travel's contest. It's a quite beautiful, creative and fun video, in my opinion... So can you watch the video here and vote for it, if you like it? You can vote once every day, the deadline is 12th December. Thanks a lot for all the voters!! :) 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails