Sayfalar

24 Şubat 2011 Perşembe

Alix Avien 243

gün ışığında flaşsız çektim

chanel paradoxal rengi diyebileceğimiz bir tonda. Tam aynısı değil, bu daha kızılımsı. Aynı olmasın zaten, hatta buna benzer farklı tonlarda ojeler çıksın ne bileyim pembesi, yeşili falan çıksın mesela bunun. :)

22 Şubat 2011 Salı

essence desen tablaları (image plates)

Son birkaç yazımda gösterdiğim manikürlerde kullandığımı söylediğim Essence marka desen tablalarını bir de göstereyim dedim. Tablalardan soldaki zaten stamper ve scraperla (damga ve kazıyıcıyla) birlikte satılıyor. Sağdakini ben ayrı aldım ama üzerindeki desenleri nasıl kullanacağıma dair hala pek bir fikrim olduğu söylenemez. fazla soyutlar :D hele şu tam ortadaki desen... yaratıcı olmak lazım tabii. ama soldaki tablayı o kadar çok kullandım ki... iki tablada da bazı desenler biraz sorunlu. damgaya tam çıkmıyorlar, ya da her seferinde 5 kez uğraştıktan sonra anca çıkıyorlar. daha önceden de söylediğim gibi çok kaliteli değiller ama fiyat karşılaştırması yaparsanız idare ederler.

NOTD

Essence What Do U Think? üzerine Golden Rose'un 62 no'lu ojesini kullanarak yaptım. Desenler için Essence image plate'lerimi kullandım .

15 Şubat 2011 Salı

E.L.F mineral lipstick cheerful cherry


Paraffin Wax dışında içerik listesi gayet iyi bir ruj. Organik değil ama ne yazık ki. Ama en azından çoğu rujda bulunan ve ister istemez yuttuğumuz birçok zararlı kimyasalı içermiyor. Bastırmadan uygulayarak hafif ve doğal bir görünüm elde edebilirken biraz üzerinden geçerek yoğun renklere kavuşabilirsiniz. Bilmeyenler için buradan sipariş verebilirsiniz : http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~87.htm  Kalıcılığı epey iyi bir ruj, bazen dudakta çok uzun süre kaldığında bir miktar kurutucu olabiliyor, ama yapısı kuru diyemem, çok rahat uygulanıyor.

13 Şubat 2011 Pazar

flormar ultra blue eye liner


çok canlı bir mavi simli değil, metalik diyebilirim daha çok, kalıcılığıysa orta


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails