Sayfalar

11 Temmuz 2010 Pazar

piggy paint ojeler

hep çok süslü bir kız çocuğu olmuşumdur. ilk ojemi 3 yaşındayken sürmüştüm ve 6. yaş günü hediyelerim sedefli pembe (flormar :)) ve sedefli kahve ojelerdi :) tabii o yaşta ojelerin kanserojen maddeler içerebileceğinden haberim yoktu. etrafınızda benim küçüklüğümdeki gibi "oje,oje" diye gezen küçük süslü kızlar görebilirsiniz. işte bu minik hanımları düşünüp "çamur kadar güvenli" sloganıyla ortaya çıkmış bir marka piggypaint. http://www.piggypaint.com/ adresinden ürünlerini satışa sunuyorlar. ben de durur muyum 2 tane aldım :)

benim aldığım renkler ice cream dream( yeşil olan) ve glass slippers( krem rengi görünen). glass slippers aslında şeffaf bir oje ve içinde simler var.




bu ojeler alkolle çıkabiliyor. fakat isterseniz sitesinde zararlı kimyasal içermeyen bir oje çıkarıcısı da mevcut. kalıcılıkları iyi değil bir kat piggy paint oje ve bir kat flormar quick dry top coat sürmeme rağmen 2. gününde uçlarından çıkmaya başladılar.

Fiyatlar da biraz pahalı ama bir şişesinin çok uzun zaman yeteceğini düşünüyorum kaldı ki essie, OPI, MAC gibi ojelere kıyasla yine de uygun fiyatlı. su bazlı olduğu için bir damla oje bütün ele yetiyor :)

ayrıca yeni çıkardıkları "project earth" serisi sezonun modası neon renklerden oluşuyor. Siteye bir göz atın derim ben :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails