Sayfalar

20 Nisan 2010 Salı

Beutiful Girl Minerals Swatch'ları (farlar, allıklar)

Swatch'ları paylaşmaya buradan devam ediyorum. (Bu arada şu swatch kelimesi yerine uygun bir türkçe kelime bulmak lazım, bu şekilde kullanmak hoşuma gitmiyor)

Neyse farlarla başlayalım, ben stylish ve magical (o sırada indirimde olan bir fardı, sanırım artık yok) ve mellow adlı farları sipariş ettim.


flaşlı çekim:magical, stylish, mellow


flaşsız çekim:

2 tane deneme boyu allık göndermişler 1 deneme boyunu zaten kendim sipariş etmiştim



flaşlı çekim: beach babe, natural beauty, charmed


flaşsız çekim:



eveeet, tüm aldıklarım bunlar. fiyatlar çok uygun, gönderim ücretleri gayet makul,2-3 dolar civarında. Renk seçeneği bol mineral kozmetik markalarından.talk, bizmuth oksiklorit gibi tahrişe neden olabilecek maddeleri içermiyor. ürünlerin kalıcılığı için ortalama diyebilirim.güzel renk, uygun fiyat, kimyasal içermeyen doğal kozmetikler arıyorsanız uygun bir seçenek olduğunu söyleyebilirim.

Beautiful Girl Minerals Swatch'ları

İndirm kampanyası bitmeden swatchları yetiştirdim :)

Önce rujlar: delicious ve vertigo renklerini aldım ben. Zaten sitede görünen renkle aynı renkleri. Yapısı çok güzel, baya nemlendirici fakat e.l.f. mineral rujlar kadar kalıcı değil, zaten e.l.f. mineral rujlar bugüne dek sahip olduğum en kalıcı rujlar :)

sol: delicious sağ: vertigo

flaşlı çekim, soldaki vertigo sağdaki delicious

flaşsız çekim




dudakta:

vertigo flaşlı
flaşsız:

delicious flaşlı:
flaşsız:


19 Nisan 2010 Pazartesi

Beautiful Girl Minerals indirimi!!!!!!

Beautiful Girl Minerals'ın bir önceki indirim kampanyasından verdiğim siparişler elime ulaştı. Tabii hemen denedim ama fotoğraf makinemin şarjı olmadığı için fotolar daha sonraya kaldı. :)

İndirimden aldığımda zaten uygun olan fiyatlar iyice kendinden geçti :) 4 tam boy ürünü gönderim ücreti dahil 22,5 dolara aldım.

İndirim 21 Nisan'a kadar geçerli!!!

renk swatchlarını elimden geldiği hızda yayınlayacağım :)

http://www.bgminerals.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails