Sayfalar

28 Kasım 2009 Cumartesi

Domuz gribi aşısı mı kozmetikler mi?

Merhaba sevgili okurlar,
Ben de çoğunuz gibi her türlü kozmetiğe ilgi ve merak duyuyorum. Fakat son 3 aydır bu kozmetiklerin olası zararlarını, sağlık risklerini araştırır oldum. Bu konuda www.cosmeticsdatabase.com ve http://safecosmetics.org adreslerinden epey bilgi edindim. Ve ne yazık ki kullandığımız neredeyse her markanın ürünlerinin kanser, sinir sistemi hastalıkları, hormonal rahatsızlıklar, üreme bozuklukları, (hepimizin bildiği) cilt problemleri ve alerjiler gibi birçok rahatsızlığa neden olabilecek zararlı kimyasallar içerdiğini gördüm. Domuz gribi aşısıyla ilgili genel olarak kafa kurcalayan şey felç gibi sinir sistemi rahatsızlıkları. Fakat bir kez daha düşünün derim ben , elleriniz kurumasın diye kullandığınız el kreminin yaratacağı riskleri göze alırken gripten ölmemek için aşı yaptırmanın getireceği riski yarar-zarar açısından bir karşılaştırın. Elinizin kurumaması için böyle bir riski göze alırken ölüm tehlikesi olan bir hastalıktan korunmak için de bu risk göze alınır diye düşünüyorum. Siz de bence aşı olmasanız da doktorunuza bir danışın. Hepinize sağlıklı, mutlu günler :)

26 Kasım 2009 Perşembe

Hepinize iyi bayramlar!!!


Hepinizin bayramı kutlu olsun. Hayvanlara eziyet etmeyelim lütfen! Tokalaşmadan, öpüşmeden hijyenik, sağlıklı, sevgi dolu, mutlu bayramlar!! :)

24 Kasım 2009 Salı

Avon Soft&Smooth Ağda Bantları


Neredeyse bütün bayanların problemidir istenmeyen tüyler. Bu konuda ben en pratik yöntemi ağda bantları olarak görüyorum. Yaklaşık 3-4 yıldır da bu yöntemi kullanıyorum. Fakat ne yazık ki benim cildim çok hassas ve kuru buna karşılık tüylerim sert ve kalın. Bu zamana kadar markette gördüğünüz ünlü markaların ağda bantlarını kullanıyordum ; resmen tüylerle birlikte derimi de söküyorlardı ve tek seferde anca yarısını alıyorlardı tüylerin. Avon'un ağda bantlarının indirimde olduğunu görüp hadi bir deneyeyim dedim ve aldım. Aldıktan birkaç gün sonra da umutsuzca deneyeyim bari dedim. Bantı yapıştırdım ve çektim ama çekerken bir şey hissetmediğim için "hah biliyordum almadı işte" diye düşündüm ; fakat bir baktım ki o bölgede tek bir tüy kalmamış!! Çok memnun kaldım, cildimi tahriş etmeden, tek seferde tüylerim gitti!
Ayrıca bu koca bantları keserek yüzünüz için de kullanabilirsiniz. Normalde bu marketlerde satılan markaların yüz için ve vücut için olanlarının yapısı farklı olur fakat bu yüzde de gayet güvenle kullanılabilecek bir yapıda. Denedim ve memnun kaldım.
Yalnız tek bir eksisi var o da birlikte o yağlı temizleme mendillerinden gelmiyor. Gerçi derinizde pek ağda kalıntısı kalmıyor yani diğer markalara göre %5 falan kaldı bende ağda kalıntısı onları da bebe yağı ya da başka bir yağ kullanarak da çıkarabilirsiniz!
Bu arada hemen söyleyeyim fiyatı:15 ytl içinden 10 tane çift taraflı bant çıkıyor.
İndirim zamanını yakalarsanız 7.50 ytl'ye kadar düşüyor.

19 Kasım 2009 Perşembe

The Brass Hussy GUEST GIVEAWAY!!!!

The Brass Hussy GUEST GIVEAWAY!!!!

bu güzel takılarla dolu etsy satıcısından 30 dolarlık hediye çeki kazanma şansınızı denemek için linke tıklayın!! bol şanslar!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails